ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Την Δευτέρα 16 Μαϊου 2016, πρώτη ημέρα των Πανελληνίων Εξετάσεων, οι μαθητές που συμμετέχουν στις εξετάσεις πρέπει να είναι στο σχολείο στις 7:30.

Οι εξεταζόμενοι δεν επιτρέπεται να έχουν μαζί τους κινητά τηλέφωνα(ακόμη και αν τα έχουν απενεργοποιήσει), διορθωτικό(blanco), υπολογιστικές μηχανές, ηλεκτρονικά μέσα μετάδοσης πληροφοριών ή οτιδήποτε μπορεί να θεωρηθεί ότι δολιεύεται τις εξετάσεις.

 


Προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών για τη συμμετοχή υποψηφίων στις προκαταρκτικές εξετάσεις των Στρατιωτικών Σχολών ακαδημαϊκού έτους 2016-2017

Σας γνωρίζουμε ότι αναρτήθηκε στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα του ΓΕΕΘΑ: www.geetha.mil.gr η εγκύκλιος προκήρυξης διαγωνισμού επιλογής σπουδαστών για το 1ο έτος των ΑΣΕΙ & ΑΣΣΥ ακαδημαϊκού έτους 2016-2017. Σύμφωνα με ενημέρωση του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας (ΥΠΕΘΑ), η εγκύκλιος δεν θα διακινηθεί σε έντυπη μορφή και επομένως οι υποψήφιοι θα πρέπει να ενημερωθούν από το διαδίκτυο σχετικά με τον τρόπο υποβολής της Αίτησης – Υπεύθυνης Δήλωσης, τα δικαιολογητικά και τις ημερομηνίες υποβολής τους. Στην ως άνω ιστοσελίδα θα υπάρχει ενημέρωση σχετική με θέματα της προκήρυξης όπως η διαδικασία συμπλήρωσης της Αίτησης – Υπεύθυνης Δήλωσης που θα γίνεται αποκλειστικά στην ιστοσελίδα του ΓΕΕΘΑ και λοιπά.

Η προθεσμία υποβολής των δικαιολογητικών λήγει στις 20 Μαΐου 2016 (σφραγίδα ταχυδρομείου).

Για να δείτε το σχετικό  έγγραφο με θέμα  «Προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών για τη συμμετοχή υποψηφίων στις προκαταρκτικές εξετάσεις των Στρατιωτικών Σχολών ακαδημαϊκού έτους 2016-2017»  πατήστε εδώ. 

Για να δείτε την  Προκήρυξη του Διαγωνισμού Επιλογής Σπουδαστών-τριών Ανωτάτων Στρατιωτικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων πατήστε εδώ.

Για να δείτε την  Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση συμμετοχής στον παραπάνω Διαγωνισμό πατήστε εδώ.

 


 

ΥΛΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΩΝ ΠΡΟΑΓΩΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 2016

(ΠΡΟΣΟΧΗ!! Αλλαγή στην ύλη Βιολογίας Β' Τάξης)

Τάξη Α'

Τάξη Β'

Τάξη Γ'

 


fryktioriesΟι ερευνητικές εργασίες του Oμίλου Αρχαίας Ελληνικής Γλώσσας, Πολιτισμού και Τεχνολογίας (υπεύθυνος καθηγητής ο φιλόλογος Π. Μποσιώλης) για την περίοδο 2015-2016 με θέμα Τηλεπικοινωνίες στην Αρχαία Ελλάδα, έχουν αναρτηθεί στην ενότητα  Δραστηριότητες - Ερευνητικές Εργασίες της ιστοσελίδας μας. 

 

 

 

  Italia Από τις 17 ως τις 23 Απριλίου 2016 πραγματοποιήθηκε η εκπαιδευτική εκδρομή της Β' Λυκείου στο Βένετο της Ιταλίας (Πάντοβα, Βερόνα, Βενετία), στα πλαίσια της οποίας έγινε και η αδελφοποίηση του σχολείου μας  με το ιταλικό λύκειο " P. Scalcerle" της Πάντοβας.

 

 

 

Read more: ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Joomla templates by a4joomla